AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak perde görmek

Kahve falında parlak perde görmek

Kahve falında parlak perde görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parlak perde gördüyseniz:

  • Çok fazla iş yüklenip düşünecek zaman bulamamanız yararınıza sonuçları geciktirebilir.

Kahve falında parlak perde görmek yeniden doğmuş gibi olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parlak deniz görmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında parlak tencere görmek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında büyük parlak balık görmek sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parlak yeşil görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına rivayet eder.

Kahve falında parlak yüzük takmak konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak küpe görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında parlak taş görmek onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir