AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük parlak balık görmek

Kahve falında büyük parlak balık görmek

Kahve falında büyük parlak balık görmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, her istediğini elde edeceğine delalettir.

Kahve falında büyük parlak balık gördüyseniz:

  • Kendiniz gibi davranın.

Kahve falında büyük parlak balık görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında parlak balık tutmak zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında parlak balık görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında büyük küçük balıklar görmek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına işaret eder.

Kahve falında büyük bir balık yakalamak hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine inanılır.

Kahve falında denizde yüzen büyük balık görmek sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük balık toplamak kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında gölde büyük balık tutmak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir