AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak tencere görmek

Kahve falında parlak tencere görmek

Kahve falında parlak tencere görmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına tabir olunur.

Kahve falında parlak tencere gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri hata yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında parlak tencere görmek aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında parlak yüzük takmak sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine inanılır.

Kahve falında siyah parlak at görmek dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında parlak toprak görmek başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, rahat bir nefes alınacağına işaret eder.

Kahve falında parlak kol saati takmak gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında parlak saç görmek işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parlak bozuk para görmek insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında beyaz parlak ışık görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir