AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak yüzük takmak

Kahve falında parlak yüzük takmak

Kahve falında parlak yüzük takmak canının ve malının garantide olacağına, muradına eremeyeceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parlak yüzük takmak gördüyseniz:

  • Ev hayatınızı güzelleştirmek için yeteneklerinizi kullanmanız sizi evden yönetilebilecek yeni maceralara yönlendirebilir.

Kahve falında parlak yüzük takmak kötü sözler duyacağına, gelirinin de garanti altında olacağına işaret eder.

Kahve falında parlak kolye takmak hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında parlak kol saati takmak zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında parlak taşlı küpe takmak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına alamet eder.

Kahve falında parlak taşlı yüzük görmek daha rahat para kazanacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına işaret eder.

Kahve falında parlak yüzük görmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ayak parmağına yüzük takmak kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yetki ve söz sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elmas yüzük takmak zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir