AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak deniz görmek

Kahve falında parlak deniz görmek

Kahve falında parlak deniz görmek el üstünde tutulacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, huzuru yakalayacağına, çözümlere kavuşacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak deniz gördüyseniz:

  • Sizi iyi hissettiren kişilerle olmaya özen gösterin.

Kahve falında parlak deniz görmek çok daha fazla adım atacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parlak çaydanlık görmek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah parlak at görmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında parlak kazan görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında parlak at görmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında parlak diş görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına işaret eder.

Kahve falında parlak taşlı yüzük görmek çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında parlak çanta görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir