AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak yeşil görmek

Kahve falında parlak yeşil görmek

Kahve falında parlak yeşil görmek Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında parlak yeşil gördüyseniz:

  • Akrabalar arasında sürtüşmeli olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında yeşil parlak yılan görmek iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında parlak yeşil görmek büyük maddi kayıp verileceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil parlak taş görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine işarettir.

Kahve falında parlak pul görmek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında beyaz parlak elbise görmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında parlak perde görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parlak balık tutmak işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, işlerin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parlak eşya görmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir