AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak oje sürmek

Kahve falında parlak oje sürmek

Kahve falında parlak oje sürmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parlak oje sürmek gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilir veya mevcut ilgi alanlarınıza vakit ayırmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında parlak oje sürmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eline oje sürmek hafifleyeceğine, mutlu olacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalet eder.

Kahve falında el tırnaklarına oje sürmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine delalettir.

Kahve falında tırnağa pembe oje sürmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında parmaklara oje sürmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe oje sürmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnağa siyah oje sürmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine yorulur.

Kahve falında mavi oje sürmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir