AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaklara oje sürmek

Kahve falında parmaklara oje sürmek

Kahve falında parmaklara oje sürmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, çalışmalarının takdir edileceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, sorunlarının da çözüleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında parmaklara oje sürmek gördüyseniz:

  • Bir sürü gereksiz unsur son dakikada ortaya çıkıp dağılmanıza neden olabilir.

Kahve falında parmağına oje sürmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına inanılır.

Kahve falında ayak parmağına oje sürmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmaklara oje sürmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak parmaklarına oje sürmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında parmağa oje sürmek mal ve para kazanılacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğe oje sürmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnağa kırmızı oje sürmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında lacivert oje sürmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir