Kahve falında eline oje sürmek

Kahve falında eline oje sürmek getirisinden daha fazla olacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında eline oje sürmek gördüyseniz:

  • Çok net, nazik ya da anlayışlı bir ortam olmasa bile, içinde fırsatları barındıran bir atmosferdesiniz.

Kahve falında el tırnaklarına oje sürmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ellerine oje sürmek başarı için yılmadan çalışılacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ele oje sürmek birbirlerine her konuda destek olacağına, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eline oje sürmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında eline kırmızı oje sürmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına işarettir.

Kahve falında ayaklarına oje sürmek işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında turuncu oje sürmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine işarettir.

Kahve falında tırnağa pembe oje sürmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top