AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğe oje sürmek

Kahve falında bir erkeğe oje sürmek

Kahve falında bir erkeğe oje sürmek geçim derdinin son bulacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğe oje sürmek gördüyseniz:

  • Bir kutlamanın özel hayatınız ya da iş yaşamınız açısından olumlu açılımları olabilir.

Kahve falında bir erkeğe oje sürmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğe oje sürmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında tırnaklarına oje sürmek kötü olaylar ile karşılaşacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ele oje sürmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnağa kırmızı oje sürmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında açık renk oje sürmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, çok büyük başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah oje sürmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el tırnaklarına oje sürmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir