AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi oje sürmek

Kahve falında mavi oje sürmek

Kahve falında mavi oje sürmek kalkınacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, çok kötü günler geçireceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi oje sürmek gördüyseniz:

  • Evrakları dikkatle incelemeden imza atmamalı veya kaybetmemelisiniz.

Kahve falında tırnağa mavi oje sürmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine delalettir.

Kahve falında mavi oje sürmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında ayak tırnağına oje sürmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak tırnaklarına oje sürmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağına oje sürmek planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı oje sürmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında siyah oje sürmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağa oje sürmek borca batacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir