AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak tırnak görmek

Kahve falında parlak tırnak görmek

Kahve falında parlak tırnak görmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, keyfinin olmayacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında parlak tırnak gördüyseniz:

  • Paraya çok gerek duyacağınız gelişmeler olabilir.

Kahve falında parlak tırnak görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına işarettir.

Kahve falında parlak kumaş görmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, Kuran hafızı olmaya yorumlanan fal, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına rivayet eder.

Kahve falında parlak kolye takmak kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine yorulur.

Kahve falında parlak para görmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünü parlak görmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına alamet eder.

Kahve falında parlak taşlı küpe görmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine işaret eder.

Kahve falında parlak ışıklar görmek geçim derdi çekmeyeceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına yorulur.

Kahve falında parlak halı görmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir