AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak tabak görmek

Kahve falında parlak tabak görmek

Kahve falında parlak tabak görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parlak tabak gördüyseniz:

  • Evinizde çalışma veya rahat etme koşullarınızı iyileştiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında parlak tabak görmek sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parlak at görmek tövbe etmeye, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parlak taşlı elbise giymek iş hayatında iniş yaşanacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında yüzü parlak görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına yorulur.

Kahve falında dişlerini parlak görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine delalettir.

Kahve falında parlak kırmızı görmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında parlak su görmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına inanılır.

Kahve falında parlak balık görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir