AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak kemer görmek

Kahve falında parlak kemer görmek

Kahve falında parlak kemer görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, ticarete atılacağına, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya alamet etmektedir.

Kahve falında parlak kemer gördüyseniz:

  • Hedeflerinizle sizin aranızda duran kişiler olabilir.

Kahve falında parlak kemer görmek fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bel kemeri görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, sorunsuz geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kemerle adam dövmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi kemer görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bina kemeri görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kemerle birini dövmek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına inanılır.

Kahve falında siyah kemer almak yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, huzur ve kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında renkli kemer görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir