AnaSayfa / Genel / Kahve falında bel kemeri görmek

Kahve falında bel kemeri görmek

Kahve falında bel kemeri görmek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, bolluk ve bereket geçireceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bel kemeri gördüyseniz:

  • İletişim kurmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında bel kemeri görmek eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bele kemer takmak rızkının bollaşacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine delalet eder.

Kahve falında bel ameliyatı olmak yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, aksiliklerin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bele kuşak bağlamak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, hastalıklarının iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında bele ip bağlamak daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında belçikaya gittiğini görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Kahve falında bellenmiş bahçe görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında bel bellemek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir