AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemerle adam dövmek

Kahve falında kemerle adam dövmek

Kahve falında kemerle adam dövmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine yorulur.

Kahve falında kemerle adam dövmek gördüyseniz:

  • Belli bir iş, proje veya anlaşmayı sonuçlandırma veya sonlandırma ya da bazı ilişkilerinizin çerçevesini belirleme veya kendi kurallarınızı koyma konusunda kararlı olabilirsiniz.

Kahve falında kemerle adam dövmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birini kemerle dövmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kemerle birini dövmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kemerle dövmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine işarettir.

Kahve falında kemerle adam öldürmek büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına delalettir.

Kahve falında bir adam dövmek ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı adam dövmek şansının açık olacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında adam dövmek etmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir