AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kemer almak

Kahve falında siyah kemer almak

Kahve falında siyah kemer almak Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kemer almak gördüyseniz:

  • Hayatınız boyunca belli modellere veya kurallara bağlı kalmış olsanız da, her zaman farklı yaklaşımlarla da ilerlenebileceğini biliyorsunuz.

Kahve falında siyah kemer takmak ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, aşık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kemer taktığını görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah kemer almak işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, iş sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kemer görmek buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah deri kemer görmek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında kemer aldığını görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına delalettir.

Kahve falında deri kemer görmek yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında süslü kemer takmak kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir