AnaSayfa / Genel / Kahve falında bina kemeri görmek

Kahve falında bina kemeri görmek

Kahve falında bina kemeri görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, darlık içine düşeceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bina kemeri gördüyseniz:

  • Bazı sorular sormalı, cevapları alana veya cevaplara kafanızda yer bulana kadar zaman kazanmalısınız.

Kahve falında bina kemeri görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabı ve kemer görmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taşlı kemer görmek yeniden bir araya geleceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deri kemer takmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kalın kemer takmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına tabir olunur.

Kahve falında kemer bağlamak kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kemer takmak dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kemerli pantolon görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir