AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemerle birini dövmek

Kahve falında kemerle birini dövmek

Kahve falında kemerle birini dövmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kemerle birini dövmek gördüyseniz:

  • Aralarından en iyi seçimi yapabilmek için bekleyip ortaya neler çıktığını görmeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında kemerle dövmek problemlerinin çözüleceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kemerle birini dövmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına alamet eder.

Kahve falında kemerle adam dövmek istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında birini kemerle dövmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, işlerinden de geri kalacağına alamet eder.

Kahve falında pantolon kemeri görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı deri kemer görmek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, istediği makama geleceğine yorulur.

Kahve falında kemerle dövülmek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kemer aldığını görmek birçok iş kapısının açılacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir