AnaSayfa / Genel / Kahve falında park yeri görmek

Kahve falında park yeri görmek

Kahve falında park yeri görmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, kısmetlerin artacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, yanlış işler yapacağına inanılır.

Kahve falında park yeri gördüyseniz:

  • Sizin yaptıklarınızı ilgilendirse bile diğerlerinin yaptıklarıyla ilgilenerek zaman kaybetmemelisiniz.

Kahve falında arabayı park ettiği yeri bulamamak çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında park yeri görmek yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayı park ettiğin yeri bulamamak çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su parkı görmek onu dinleyeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine işaret eder.

Kahve falında araba park ettiğini görmek yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine yorulur.

Kahve falında parkta yürümek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında park yapıldığını görmek hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına delalet eder.

Kahve falında parkta oynamak eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir