AnaSayfa / Genel / Kahve falında parkta yürümek

Kahve falında parkta yürümek

Kahve falında parkta yürümek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına delalettir.

Kahve falında parkta yürümek gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapmaktan çekinmemelisiniz.

Kahve falında parkta yürümek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oyun parkı görmek itibarını zedeleyeceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında otobüs park etmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına yorulur.

Kahve falında parkta dolaşmak bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında eğlence parkı görmek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında yeşillik park görmek iş hayatında zarar edileceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına rivayet eder.

Kahve falında parkta sallanmak uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parkı görmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir