AnaSayfa / Genel / Kahve falında su parkı görmek

Kahve falında su parkı görmek

Kahve falında su parkı görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya yorulur.

Kahve falında su parkı gördüyseniz:

  • Çevrenizi düzenlemek ya da bazı planlarınızı uygulamaya koymak için neler yapabileceğinize odaklanabilirsiniz.

Kahve falında su parkı görmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında park etmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Kahve falında park yeri görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında arabayı park ettiği yerde bulamamak beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otomobil park etmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına yorulur.

Kahve falında arabayı park edememek bazen de rahat geçeceğine, küslüklerin biteceğine inanılır.

Kahve falında parkta dolaşmak yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına delalettir.

Kahve falında arabayı park ettiğin yeri bulamamak gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir