AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı park ettiği yeri bulamamak

Kahve falında arabayı park ettiği yeri bulamamak

Kahve falında arabayı park ettiği yeri bulamamak kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayı park ettiği yeri bulamamak gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya sağlık başlığı altında incelenebilecek konular, gerekli düzenlemeler yapılarak, size daha çok uyan bir modele kavuşabilir.

Kahve falında arabayı park ettiğin yeri bulamamak aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayı park ettiği yeri bulamamak maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında park edilen arabayı bulamamak sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayı park ettiği yerde bulamamak işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine delalettir.

Kahve falında arabayı park ettiğini görmek malından ve parasından olacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında park etmiş arabalar görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında araba park ettiğini görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında park etmiş araba görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir