AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba park ettiğini görmek

Kahve falında araba park ettiğini görmek

Kahve falında araba park ettiğini görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, fakirleşeceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, gönlünün ferahlayacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına işarettir.

Kahve falında araba park ettiğini gördüyseniz:

  • Gelecekte yanınızda olmasını isteyeceğiniz kişileri belirlemeniz gerekiyor.

Kahve falında park edilmiş araba görmek kısmetli bir işe atılmaya, ağız tadının da kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında park etmiş arabalar görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayı park ettiğin yeri bulamamak dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araba park ettiğini görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında arabayı park ettiği yerde bulamamak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında park etmiş araba görmek bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında arabayı park ettiğini görmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında arabayı park ettiği yeri bulamamak kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir