AnaSayfa / Genel / Kahve falında parkta oynamak

Kahve falında parkta oynamak

Kahve falında parkta oynamak aile içinden birinin gurbete çıkmasına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, büyük atılımlar yapacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parkta oynamak gördüyseniz:

  • Gururlu tavırların sizden beklenen şeyler konusunda sizi sıkıntıya sokmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında parkta oynamak kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tır park etmek bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında parkta eğlenmek bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, borçlarının kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında araba park ettiğini görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, işlerin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında eğlence parkı görmek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuzlu park görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına yorulur.

Kahve falında su parkı görmek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında araba parkı görmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir