AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı park ettiğin yeri bulamamak

Kahve falında arabayı park ettiğin yeri bulamamak

Kahve falında arabayı park ettiğin yeri bulamamak işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, gülmeye hasret kalacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayı park ettiğin yeri bulamamak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişiklikler varsa, daha sessiz sedasız halledilmesinde fayda var.

Kahve falında arabayı park ettiği yeri bulamamak verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında arabayı park ettiğin yeri bulamamak çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında arabayı park ettiği yerde bulamamak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine işaret eder.

Kahve falında park edilen arabayı bulamamak zor durumlara düşüleceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayı park ettiğini görmek üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında araba park ettiğini görmek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında park etmiş arabalar görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında park edilmiş araba görmek gelirinin artacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir