AnaSayfa / Genel / Kahve falında park yapıldığını görmek

Kahve falında park yapıldığını görmek

Kahve falında park yapıldığını görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında park yapıldığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmler var, yeni aşklar söz konusu olabilir veya sizin için özel bir kişiyle özel zamanlar paylaşabilirsiniz.

Kahve falında park yapıldığını görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında tır park etmek kucaklaşacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oyun parkı görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına işarettir.

Kahve falında park edilen arabayı bulamamak paraya ve mala kavuşacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında arabayı park ettiği yeri bulamamak okuyacağına ve bilgileneceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında kendini parkta görmek eğlenceli günler geçireceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına işarettir.

Kahve falında park halinde araba görmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında su parkı görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir