AnaSayfa / Genel / Kahve falında parıltılı küpe görmek

Kahve falında parıltılı küpe görmek

Kahve falında parıltılı küpe görmek yatırımların heba olacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına, bereketli işlere gireceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parıltılı küpe gördüyseniz:

  • Yaşadığınız kişilerle ilişkinizde veya evinizi ilgilendiren konularda daha dikkatli adımlar atmanız gerekebilir.

Kahve falında parıltılı küpe görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parıltılı elbise görmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde parıltı görmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parıltılı elbise giymek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında ölünün küpe almak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşından küpe almak dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, verilen sözlerin tutulacağına yorulur.

Kahve falında tek küpe almak çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğin kulağında küpe görmek kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir