AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşından küpe almak

Kahve falında arkadaşından küpe almak

Kahve falında arkadaşından küpe almak yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşından küpe almak gördüyseniz:

  • Size iyi davranmayan kişiler olabilir.

Kahve falında arkadaşının küpe taktığını görmek eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşından küpe almak kendi işinin sahibi olacağına, dünya malı edineceğine inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşının küpe taktığını görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının kulağında küpe görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakut küpe takmak büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında tek küpe almak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında inci küpe görmek yapılan ahlaksız davranışlara, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına tabir olunur.

Kahve falında altın küpe ve kolye görmek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir