AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin kulağında küpe görmek

Kahve falında bebeğin kulağında küpe görmek

Kahve falında bebeğin kulağında küpe görmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin kulağında küpe gördüyseniz:

  • Bazı planların, anlaşmaların, sözleşmelerin veya düzenlemelerin dikkatle gözden geçirilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında bebeğin kulağında küpe görmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına yorulur.

Kahve falında birinin kulağında küpe görmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, işlerinin duracağına delalettir.

Kahve falında kulağına küpe takmak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi kulağında küpe görmek borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin kulağında küpe görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının kulağında küpe görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına delalettir.

Kahve falında kulağından küpe çıkarmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulağına küpe taktığını görmek mesleğinde geri plana düşeceğine, gözyaşlarının dineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir