AnaSayfa / Genel / Kahve falında parıltılı elbise görmek

Kahve falında parıltılı elbise görmek

Kahve falında parıltılı elbise görmek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında parıltılı elbise gördüyseniz:

  • Belli sözler vermeden veya anlaşmalar yapmadan önce seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında parıltılı elbise giymek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına tabir olunur.

Kahve falında parıltılı elbise görmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde parıltı görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parıltılı küpe görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah bol elbise giymek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü beyaz elbiseyle görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında giyilmiş elbise görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında elbise çaldırmak hayatına bolluk ve bereket geleceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir