AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde parıltı görmek

Kahve falında gökyüzünde parıltı görmek

Kahve falında gökyüzünde parıltı görmek bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünde parıltı gördüyseniz:

  • Belli konularda herkesin sizin gibi düşünmesini veya sizin görüşlerinizi anlamasını sağlamak için ısrarcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında gökyüzünde parıltı görmek gönlünün ferahlayacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında parıltılı elbise görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parıltılı küpe görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında parıltılı elbise giymek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünde ışık görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, hayaller kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde harita görmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde değişik şekiller görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünde kuru kafa görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir