AnaSayfa / Genel / Kahve falında parıltılı elbise giymek

Kahve falında parıltılı elbise giymek

Kahve falında parıltılı elbise giymek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına delalettir.

Kahve falında parıltılı elbise giymek gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuları ihmal etmeyin.

Kahve falında parıltılı elbise giymek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında parıltılı elbise görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına alamet eder.

Kahve falında parıltılı küpe görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde parıltı görmek yeni başlangıçların yapılacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı yeşil elbise giymek güzelliklerle dolacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında çağla yeşili elbise giymek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tulum elbise giymek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz açık elbise giymek maddi gücünü kaybedeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir