AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek küpe almak

Kahve falında tek küpe almak

Kahve falında tek küpe almak bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek küpe almak gördüyseniz:

  • Küçük bir maddi sarsıntı yaşamanız olasıdır.

Kahve falında tek bir küpe görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küpe teki kaybetmek işlerin yolundan çıkacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Kahve falında tek kulakta küpe görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek küpe görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek küpe almak kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, istediği oranda da eğleneceğine delalet eder.

Kahve falında tek altın küpe görmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında tek taş küpe görmek uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küpe teki görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir