AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün küpe almak

Kahve falında ölünün küpe almak

Kahve falında ölünün küpe almak uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına işarettir.

Kahve falında ölünün küpe almak gördüyseniz:

  • Oyun planınızda bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ölüden küpe almak uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün küpe almak hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölüden altın küpe almak sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına yorulur.

Kahve falında ölüye küpe vermek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş halka küpe görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına inanılır.

Kahve falında birisine küpe takmak kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın küpe hediye almak maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına delalet eder.

Kahve falında yolda küpe bulmak girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir