AnaSayfa / Genel / Kahve falında parfüm koklamak

Kahve falında parfüm koklamak

Kahve falında parfüm koklamak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, zorlukların günden güne artacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında parfüm koklamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda diplomatik davrandığınızdan veya politik konuşmalar, sunumlar ya da açıklamalar yaptığınızdan emin olabilirsiniz.

Kahve falında parfüm kokladığını görmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parfüm koklamak sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek parfümü koklamak kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, işinde verimsiz olacağına rivayet eder.

Kahve falında parfüm sıkmak ve koklamak endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine delalet eder.

Kahve falında güzel parfüm koklamak pek çok kişiyi idare edeceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında parfüm hediye edildiğini görmek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine alamet eder.

Kahve falında hediye parfüm almak hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında kendine parfüm sıkmak çekilen yükün hafifleyeceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir