AnaSayfa / Genel / Kahve falında parfüm kokladığını görmek

Kahve falında parfüm kokladığını görmek

Kahve falında parfüm kokladığını görmek sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında parfüm kokladığını gördüyseniz:

  • En umulmadık şeylerin olması bile imkan dahilindedir.

Kahve falında güzel parfüm koklamak mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parfüm sıkmak ve koklamak bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine alamet eder.

Kahve falında erkek parfümü koklamak ancak daha sonra sorunların aşılacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında parfüm koklamak itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında parfüm kokladığını görmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parfüm şişesini kırmak zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına delalettir.

Kahve falında parfüm satın aldığını görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında bitmiş parfüm görmek iki tarafın da çok sevineceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir