AnaSayfa / Genel / Kahve falında parfüm sıkmak ve koklamak

Kahve falında parfüm sıkmak ve koklamak

Kahve falında parfüm sıkmak ve koklamak yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parfüm sıkmak ve koklamak gördüyseniz:

  • Farklı bir bakış açısı geliştirebilirseniz seçeneklerinizi fark etmeniz daha kolay olabilir.

Kahve falında parfüm sıkmak ve koklamak bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, sorunlarının günden güne azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel parfüm koklamak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında parfüm kokladığını görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına inanılır.

Kahve falında erkek parfümü koklamak daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında parfüm koklamak hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında parfüm sıkmak sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağıza parfüm sıkmak Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kendine parfüm sıkmak kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir