AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediye parfüm almak

Kahve falında hediye parfüm almak

Kahve falında hediye parfüm almak aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, büyük işlere imza atacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hediye parfüm almak gördüyseniz:

  • Çok fazla acele ederseniz, projenin başarı şansını da zora sokarsınız.

Kahve falında parfüm hediye edildiğini görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında parfüm hediye almak çirkin bir iş yapmaya, onların kıymetini bileceğine delalet eder.

Kahve falında hediye parfüm görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parfüm hediye vermek kasasının daha çok para dolacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında birinden hediye parfüm almak aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına işaret eder.

Kahve falında parfüm hediye etmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, huzuru yakalayacağına yorulur.

Kahve falında parfüm hediye aldığını görmek işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine parfüm hediye etmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir