AnaSayfa / Genel / Kahve falında parfüm hediye edildiğini görmek

Kahve falında parfüm hediye edildiğini görmek

Kahve falında parfüm hediye edildiğini görmek fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parfüm hediye edildiğini gördüyseniz:

  • Açık açık konuşmak veya fikir alışverişlerinde bulunmak kontrol edilmesi gereken durumların varlığını ortaya çıkartabilir.

Kahve falında parfüm hediye edildiğini görmek iyi halinin kalmayacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine alamet eder.

Kahve falında birinden hediye parfüm almak çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında hediye parfüm görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına inanılır.

Kahve falında parfüm hediye etmek moralsiz ve düşünceli olacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parfüm hediye almak tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına delalet eder.

Kahve falında parfüm hediye vermek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine parfüm hediye etmek tartışmalı durumların sona ereceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parfüm hediye aldığını görmek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, sermaye kaybedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir