AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine parfüm sıkmak

Kahve falında kendine parfüm sıkmak

Kahve falında kendine parfüm sıkmak kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ele geçen paranın daha da artacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendine parfüm sıkmak gördüyseniz:

  • Gelişmelere karşı iyi bir ritm anlayışına sahipsiniz.

Kahve falında üzerine parfüm sıkmak maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında parfüm sıkmak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında birine parfüm sıkmak hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına parfüm sıkmak maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına yorulur.

Kahve falında eve parfüm sıkmak yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendine parfüm sıkmak keyfin ve ağız tadının kaçacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında parfüm sıkmak ve koklamak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, büyük başarıla kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oda parfümü sıkmak kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir