AnaSayfa / Genel / Kahve falında bitmiş parfüm görmek

Kahve falında bitmiş parfüm görmek

Kahve falında bitmiş parfüm görmek hayatın pahalılaşmasına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına, olmayacak hayallere kapılacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bitmiş parfüm gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi, iş birliklerinizi, çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren başlıklarda bazı konular neticeye kavuşabilir ya da sonlanabilir.

Kahve falında bitmiş parfüm görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parfümün bittiğini görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında parfüm satmak sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güzel parfüm koklamak huzurunun yerine geleceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında birine parfüm hediye etmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına delalet eder.

Kahve falında parfüm hediye almak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında parfüm dükkanı görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına inanılır.

Kahve falında parfüm denemek evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir