AnaSayfa / Genel / Kahve falında parfüm satın aldığını görmek

Kahve falında parfüm satın aldığını görmek

Kahve falında parfüm satın aldığını görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, dertlerinden kurtulacağına, yetim sevindireceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında parfüm satın aldığını gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz aşırı yüksek durumda olabilir.

Kahve falında parfüm satın aldığını görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında parfüm satın almak maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine rivayet eder.

Kahve falında parfüm hediye aldığını görmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına işaret eder.

Kahve falında parfüm aldığını görmek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parfüm görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına inanılır.

Kahve falında hediye parfüm görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine yorulur.

Kahve falında oda parfümü görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parfüm sıkıldığını görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir