AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivene çıkıp inmek

Kahve falında merdivene çıkıp inmek

Kahve falında merdivene çıkıp inmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında merdivene çıkıp inmek gördüyseniz:

  • Askıda kalmış iş veya düzenlemeler konusunda yeni bir anlayış geliştirebilirsiniz.

Kahve falında merdivene çıkıp inmek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, bol bol hayır duası alınacağına alamet eder.

Kahve falında merdiven çıkıp inmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek binaya çıkıp inmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yükseklere çıkıp inmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaca çıkıp inmek kazancın yetmez olacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yükseğe çıkıp inmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağa çıkıp inmek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzüne çıkıp inmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir