AnaSayfa / Genel / Kahve falında makasla kurdele kesmek

Kahve falında makasla kurdele kesmek

Kahve falında makasla kurdele kesmek hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, sevdiği insanların olacağına işaret eder.

Kahve falında makasla kurdele kesmek gördüyseniz:

  • Karlı anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında makasla kurdele kesmek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı kurdele kesmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kurdele kesmek onu alkışlayacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında siyah kurdele görmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında pembe kurdele görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kurdele almak gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişan kurdelesi yutmak evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert kurdele görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir