AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı makasla kesmek

Kahve falında yılanı makasla kesmek

Kahve falında yılanı makasla kesmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, düşmanların barışacağına, rahatsızlık duyulacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı makasla kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin akıldışı fikirleri nedeniyle para harcamak zorunda kalmamaya özen gösterin.

Kahve falında yılanı makasla kesmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşını makasla kesmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında kıllarını makasla kesmek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında elbiseyi makasla kesmek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlarını makasla kesmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kaşlarını makasla kesmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında makasla sakal kesmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında saçını makasla kesmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir