AnaSayfa / Genel / Kahve falında işe kabul edilmemek

Kahve falında işe kabul edilmemek

Kahve falında işe kabul edilmemek eve kapanıp, kendine döneceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, adeta havalara uçacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında işe kabul edilmemek gördüyseniz:

  • İstikrarsız kişiler yıpratabilir, huzuru korumak için elinizden geleni yapmalı, uzlaşmacı olmalısınız.

Kahve falında işe kabul edilmemek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında işe kabul edilmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, geleceğin güzel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iş teklifini kabul etmemek fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iş teklifini kabul etmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında parayı kabul etmemek kişinin rahat edeceğine, bir daha kopmayacağına delalettir.

Kahve falında misafir kabul etmemek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında verilen parayı kabul etmemek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine alamet eder.

Kahve falında duanın kabul edildiğini görmek kötü duygularını yeneceğine, işinden evine gidip geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir