AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlilik teklifini kabul etmemek

Kahve falında evlilik teklifini kabul etmemek

Kahve falında evlilik teklifini kabul etmemek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına delalet eder.

Kahve falında evlilik teklifini kabul etmemek gördüyseniz:

  • Yerine getiremeyeceğniz sözler verip huzurunuzu bozmamalısınız.

Kahve falında evlilik teklifini kabul etmemek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında evlilik teklifi kabul etmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına işarettir.

Kahve falında evlilik teklifini kabul etmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına inanılır.

Kahve falında iş teklifini kabul etmemek hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında teklif kabul etmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iş teklifini kabul etmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında verilen hediyeyi kabul etmemek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, yüksek bir makamı olacağına delalettir.

Kahve falında hediyeyi kabul etmemek zenginliğinin artacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir