AnaSayfa / Genel / Kahve falında parayı gömmek

Kahve falında parayı gömmek

Kahve falında parayı gömmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parayı gömmek gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olacağınız şeyler söylemeden veya yapmadan önce söylenenlere kulak vermelisiniz.

Kahve falında parayı gömmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parayı toprağa gömmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk para gömmek hayırlı bir döneme girileceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine delalettir.

Kahve falında toprağa para gömmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında mezara para gömmek hüsrana uğrayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına tabir olunur.

Kahve falında toprağa kemik gömmek parasını dikkatli harcayacağına, zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa soğan gömmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü suya gömmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, iyi anlaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir