AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü suya gömmek

Kahve falında ölüyü suya gömmek

Kahve falında ölüyü suya gömmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü suya gömmek gördüyseniz:

  • İlk önce, ailenizden kişilere yardımcı olmalı ya da geleceğinizi düşünerek para harcamalısınız.

Kahve falında ölüyü suya gömmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına yorulur.

Kahve falında ölü kedi gömmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında ölüleri gömmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü diri gömmek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine işarettir.

Kahve falında bir ölüyü gömmek onları rahat ettireceğine, para ve makam sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü mezara gömmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, rahat bir dönem yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü tekrar gömmek geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine delalet eder.

Kahve falında kendi ölüsünü gömmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir